Om køreskolen JAPI Trafikskole

Jeg hedder Jan og er, udover kørelærer, uddannet civilingeniør, ph.d. og arbejder deltid som konsulent blandt andet med udvikling af diesel-motorer i en større virksomhed i København. Herudover er jeg musiker og spiller med mit band mange lørdage til firma- og privatfester over hele landet.

køreskole ved ørestad på amagerJeg kan godt lide at undervise, og har altid kørt meget bil, - både som musiker på landevejene og i studie-årene som taxi-chauffør i Storkøbenhavn og omegn, - så kørelærer-jobbet og de mange timer bag rattet i skolevognen falder mig meget naturligt. Men også undervisningen i teorilokalet sætter jeg stor pris på. Den direkte og umiddelbare ping-pong mellem elever og lærer finder jeg meget inspirerende, og med ukuelig indlevelse forsøger jeg at rive eleverne med ind i det til tider lidt svært tilgængelige stof :-)

Elevens første praktiske erfaring med at køre bil har også en særlig plads i mit hjerte. Undervisningen på manøvrebanen (kravlegård) er altid meget fornøjelig.

Kørelærer jobbet passer derudover godt til mine fleksible arbejdstider, og gør også at jeg kan være fleksibel i forhold til planlægning af kørelektioner med mine elever. Og en yderligere gevinst ved jobbet som kørelærer er at møde de mange positive elever, som ivrigt ser frem til at få kørekort, om det er en førstegangserhvervelse eller generhvervelse/kontrollerende køreprøve.

De fleste vil nok give mig ret i, at der er plads til forbedringer i vores adfærd på vejene. Mit lille bidrag til at gøre vejene til et sikrere og rarere sted at færdes er, som en ansvarsbevist kørelærer, at gøre min bedste for at mine elever bliver gode og hensynsfulde billister.

Jeg glæder mig til også at hjælpe dig igennem din køreuddannelse :-) Vel mødt.

Venlige hilsener
Jan Langkjær Hansen


Naturligvis medlem af Dansk Kørelærer-Union

Dansk Kørelærer-Union er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. Her er jeg medlem, hvilket sikrer dig at min undervisning er solidt forankret i de til enhver tid gældende love og regler om køreundervisning, - en garanti og tryghed for dig for en seriøs gennemførelse af din køreuddannelse.KONTAKT

For yderligere info kontakt:

Kørelærer
Jan Langkjær Hansen
Tlf: 29 900 400
jan@japi-trafikskole.dk


ANBEFALINGER


Tidligere elever skriver:
Personlig og professionel. Vi vil på det allervarmeste anbefale JAPI Trafikskole til enhver, der ønsker at tage et kørekort. Kørelærer Jan Langkjær Hansen ved JAPI Trafikskole tog vores ældste dreng under sine kyndige...

Se flere anbefalinger her ...