Sådan er JAPI Trafikskole

Hvad er vigtigt for dig når du skal vælge køreskole?


Billigt kørekortPrisen?

Selvfølgelig er prisen vigtig, derfor skal det også være 100% gennemskueligt hvad der er af udgifter ved at tage kørekort. Jeg tager ikke ekstra gebyrer til bestilling af prøver, motorvejstillæg, forsikringer, miljøafgifter eller lign., men har dog tillæg for kørsel på hverdage efter kl 16:00 (undtaget lovpligtig mørkekørsel) og for eventuel kørsel i weekender.
Mine priser er ikke de laveste, og derfor er jeg heller ikke presset til at gå på kompromis med tiden jeg bruger på den enkelte elev. Det betyder at prisen for dit kørekort samlet set kan gå hen og blive ganske fornuftig.
Se mit skema med priseksempler under [Kørekort til bil].

Køreskole på amagerBeliggenhed?

Teorilokalerne ligger på Kongelundsvej 326, 2770 Kastrup. Centralt i Pilegårdskvarteret på Vestamager. Bus 33 holder lige uden for døren (se kort her). Køretimerne starter fra teori­lokalerne, din bopæl eller andet sted afhængigt af dig og ruten for dagens lektion.

Indlevende og ansvarbevist kørelærerEngageret kørelærer?

Det kan der ikke herske tvivl om :-) Jeg har valgt kørelærer-faget af ren interesse. Jeg er oprindelig uddannet på DTU og har i mange år arbejder deltid som udviklingsingeniør. De seneste år har jeg haft kørelærerfaget som min primære aktivitet. Jeg er selvsagt nysgerrig på ny teknik, love og regler, og elsker at formidle nye vinkler på de store som små trafikrelaterede spørgsmål du måtte have. Det er vigtigt for mig at give dig en god oplevelse med din køreuddannelse, og jeg tager mig god tid både i teorilokalet og i skolevognen til at sætte dig i fokus og gøre dig tryg ved at færdes i trafikken som billist.

Fleksibel planlægning af køretimerKort forløb / turbo-hold?

Et normalt teorihold kører over 8 undervisningsaftener, én gang om ugen så vi kan nå praktisk kørsel på vej mellem teorilektionerne som loven foreskriver. Jeg gør hvad jeg kan for at mine elever hurtigst muligt kommer igennem forløbet, men en køreuddannelse må dog heller ikke være forceret med risiko for at vigtige færdigheder opøves utilstrækkeligt, hvilket også blot vil føre til at køreprøven ikke bestås!

Trafikskole der kan være sig selv bekendtGrundigt og seriøst uddannelsesforløb?

Bestå eller forstå...?! Der skal læres mange ting som fra Transportministeriets side er nøje fastlagt i en Undervisningsplan der skal føre til, at du får kørekort. Mit mål er ikke blot at du skal bestå en køreprøve, men også at du skal opnå en reel sund forståelse for de farer der er forbundet med at køre bil. Det er afgørende for mig at give dig ro og overblik til, på en sikker måde, at håndtere de mange forskellige situationer du kommer ud for i trafikken. Det er "mit lille bidrag" til at gøre vejene sikrere for både din og min familie ;-)

Lille køreskole på Amager. Engageret kørelærer.God atmosfære i undervisningslokalet og skolevognen?

Teoriundervisningen foregår i lyse lokaler. Afslappet og med gratis the, kaffe og cacao. At lære skal være sjovt, og "formaninger" bliver altid leveret med et glimt i øjet. Der er afsat tid i forløbet til en del ekstra teoriprøver der gennemgås i teorilokalet. I bilen har jeg ry for at udvise stor tålmodighed og være rolig i selv de mest stressede situationer.


KONTAKT

For yderligere info kontakt:

Kørelærer
Jan Langkjær Hansen
Tlf: 29 900 400
jan@japi-trafikskole.dk


ANBEFALINGER


Tidligere elever skriver:
Fleksibel og fuld af overskud. Jeg vil til enhver tid anbefale JAPI Trafikskole. Jan er en r i g t i g dygtig og tålmodig kørelærer, som tager sig tid til at forklare, hvad man skal gøre, og hvad man kan gøre bedre. Han...

Se flere anbefalinger her ...