Rutinetimer - usikker / rusten bag rattet?

For dig som har kørekort og måske


Der kan være rigtig mange grunde til, at du overvejer at kontakte en kørelærer for at få nogle genopfrisknings-timer. Det behøver ikke være en 'større sag' eller koste formuer at tage et par rutine-timer. Vi kører oftest 2x45 min af gangen, og nogle har blot brug for en enkelt eller 2 gange, - og andre vil gerne køre 6-8-10 gange.

Prisen for en lektion á 45 min er kr. 550,-


Vi starter altid med at aftale en enkelt gang á 2 lektioner så du for det første kan "se mig an" :-) og for det andet kan få en fornemmelse af, hvor meget du får ud af en køretime. Dernæst kan vi planlægge et forløb med et antal gange ud fra dine specifikke behov og konkrete færdigheder.


Jeg tilbyder rutinetimer i bil enten med manuelt gear, eller med automatgear/elbil. Begge er let-kørte på hver deres måde.

kørekort amager

Jeg har erfaring med rutinetimer til folk i alle aldre, - fra den helt unge bilist, der måske fik sit kørekort for et lille års tid siden, men bare ikke fik lejlighed til at køre efter at kortet var i hus og nu føler sig for usikker, - til ham/hende der tog kørekort for 15-20 år siden og aldrig fik opnået en egentlig rutine og måske nu har behov for at køre guldklumpen i børnehave, til svømning, fodbold eller dans, - eller måske er du blevet en af de ansvarsbevidste bedsteforældre der kører rundt med børnebørnene og gerne vil sikre, at der ikke har sneget sig dårlige vaner ind som gør din kørsel mindre sikker... I alle tilfælde kan jeg hjælpe :-)

kørekort automatgear amagerRing til mig på telefon 29 900 400, og vi tager en uforpligtende snak om muligheder.

Jeg ser frem til at hjælpe dig til en større glæde ved dit kørekort :-)

Venlige hilsner,
Jan


P.S: Nærmer du dig alderen hvor kørekortet udløber, og i øvrigt risikerer at blive indstillet til at tage en 'vejledende helbredsmæssig køretest', så kan det også være rart med et par rutinetimer og en professionel vurdering af ens kørsel. Jeg kan også være behjælpelig med konkret at forberede dig til, og stille min skolevogn til rådighed for, den vejledende helbredsmæssige køretest (VHK).KONTAKT

For yderligere info kontakt:

Kørelærer
Jan Langkjær Hansen
Tlf: 29 900 400
jan@japi-trafikskole.dk


ANBEFALINGER


Tidligere elever skriver:
Hej Jan!
Jeg vil gerne takke dig for nogle gode og hyggelige køretimer. Jeg har været meget glad for at køre med dig, da du er meget stille, rolig og behagelig at køre med og man kan altid regne med at få nogle dejlige...

Se flere anbefalinger her ...